Gevlochten tuinmeubelen

Lekker thuis genieten van de zon? Koppen tuinmeubelen heeft hiervoor alle benodigdheden in huis! Van romantische loveseats tot luxe loungesets, Koppen tuinmeubelen heeft sets voor elke portemonnee.

En wil je `s avonds lekker eten? Wij hebben vele soorten tuintafels waar je met z’n tweeën maar ook met zijn achten aan kunt eten, lekker buiten.


En als het donker wordt kun je met mooie windlichten of olielampen een romantische sfeer creëren. Lekker thuis in eigen tuin!

Wilt u de tuin inrichten?

Koppen Tuinmeubelen is een exclusief verkooppunt van kwaliteitsmeubelen voor binnen en buiten. Wij bieden u prachtige met de hand gevlochten tuinmeubelen voor meer uitstraling en comfort in de tuin. Goedkope en stijlvolle gevlochten Wicker tuinmeubelen die vanwege hun goede kwaliteit jarenlang meegaan.

Stevig en functioneel

Buitenmeubelen horen stevig en functioneel te zijn. Al onze gevlochten tuinmeubelen zijn UV en weersbestendig. Ons assortiment bestaat uit banken en 3 + 2 + 1 zits en 3 + 2 zits sets in de kleuren bruin, zwart en grijs en cappucino. Behalve voor de tuin zijn onze gevlochten tuinmeubelen ook binnen te gebruiken. Onze gevlochten tuinmeubelen zijn gemakkelijk in onderhoud en bieden extra zitcomfort. 

Compleet ingerichte showroom

Onze compleet ingerichte showroom bevat het grootste deel van onze collectie. We zij de goedkoopste meubelgigant in Nederland en onze webwinkel biedt u nog meer gemak. Voor nog meer voordeel kunt u ook onze koopjeshoek bekijken.

Wij zijn de specialist in de Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Nootdorp, Pijnacker, Zoetermeer, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Leiden, Leiderdorp, Wateringen, Poeldijk, Honselersdijk, Naaldwijk, Maassluis, Maassluis, Delft, ’s-Gravenzande en Wassenaar.

Meer Tuinmeubelen: Aanbieding Tuinmeubelen, tuinmeubelshow, kunststof tuinmeubelen, patio tuinmeubelen, outdoor tuinmeubelen, tuinmeubelen Den Haag, tuinmeubelen nieuw & aanbieding tuinset. 

 

Wellicht heeft u ook nog interesse in lounge tuinmeubelen, lounge tuin meubilair en terrasstoelen en tafels of een leuke picknickbank